Szövegelünk

A szövegírás ára

Számtalanszor kérik tőlünk, hogy mondjuk el, mennyibe kerül a SEO szövegírás, mennyi a blog szövegírás ára, hogyan képződnek a kreatív szövegírási árak, a marketing szövegírás árak, és a honlap szövegírás árak. Erre sohasem lehet pontos választ adni.

A szövegírás ára számtalan összetevőből áll. Nem mondhatjuk azt, hogy egy szöveget fix összegért készítünk el, hiszen az alábbi tényezőket minden esetben figyelembe kell venni.

  • Szöveghossz
  • Tartalom
  • Felkészülés, kutatómunka az adott tartalomból
  • Legyen-e marketingszöveg
  • Feleljen meg a SEO elvárásoknak
  • Legyen hiteles szakmai szempontból
  • Általános bemutató szöveg, vagy egy Landing Page oldal szövege lesz
  • Bemutat-e terméket vagy szolgáltatást
  • Kell-e hozzá speciális ismeret
Szövegírás ár, marketing szövegírás árak, kreatív szövegírás árak

És ezeken túl még ott van az időtényező is. Azaz, hogy mennyi idő alatt készül el egy adott szöveg. Nem titkoljuk, van, amikor gyorsan megy a munka, főleg, ha már készítettünk hasonló tartalmat, azaz szereztünk némi jártasságot az adott témában. De van, amikor napokig csak kutatunk, tanulunk, hogy szakmailag is megfelelő tartalmat tudjunk átadni. Annál is inkább, mert nem adjuk ki kétszer ugyanazt a kezünk alól.

Márpedig ez is tényezőnek számít a szövegírás árának meghatározásakor. Ahogy a SEO szöveg ára, vagy a blogszöveg ára is sok tényezős. Az adott szövegnek minden esetben kreatív szövegnek és marketingszövegnek is kell lennie, ez pedig azt eredményezi, hogy a kreatív szövegírás árak, és a marketingszövegírás árak is attól függenek, hogy a sok tényező közül melyikeket mennyi ideig kell felhasználnunk egy adott szöveg megírásakor.

A Szövegelünk.hu szövegírói kizárólag olyan szöveget adnak át megjelenésre, amely megfelel a három alapvető szempontnak: szakmailag hiteles, marketing szempontjából hatásos, és megfelel a SEO követelményeknek.

Természetesen a szövegeink minden esetben az olvasóknak szólnak, segítenek döntést hozni, így képesek bevételt generálni.

A fentiek okán annyit tudunk a szövegírás áráról leírni, hogy általában 4 és 7 forint között mozog leütésenként. És minden esetben leütésenként számolunk el. Tehát pontosan csak annyit fizetsz egy adott szövegért, ahány leütést tartalmaz, megszorozva a megállapodott árral.

A szövegírás árának megállapítása és a szövegírás menete

Vedd fel velünk a kapcsolatot kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével.
Az űrlap alapján kollégánk átnézi és átgondolja kérésedet, majd rövid árajánlatot küldünk.
Amennyiben a szövegírás ára megfelel, elkezdődhet a közös munka.

Munkatársunk vendégként hozzáad a munkaszervezési rendszerünkhöz így látni fogod az összes munkafolyamatot. Elolvashatod, véleményezheted az összes szöveget. természetesen javításokat és módosításokat is kérhetsz. Illetve ebben a rendszerben te is meg tudod osztani a munkatársainkkal a kapcsolódó inspirációs és munkaanyagokat.

A folyamat végeztével, miután jóváhagytad a szövegeket, azok felkerülhetnek az online felületedre. Ezt ideális esetben szintén mi végezzük el, aminek keretében az adott honlaptartalom alap SEO beállításait is elvégezzük, de természetesen ezt a saját webmestered vagy az online felületedet kezelő kollégád is elvégezheti.

Azt is mondhatnánk, hogy a szövegírás folyamata ilyen egyszerű.

Komplexebb online megjelenési problémáid vannak?

A KOMPKKV Online Marketing Projekt – munkatársai lefedik szinte a teljes online megjelenéssel, online marketinggel foglalkozó szakterületeket.
Munkatársaink a segítségedre lehetnek a honlapkészítés, a webmesteri feladatok, és a tartalommarketing területén.

De ha Klikk marketinggel azaz online hirdetéssel szeretnél megjelenni az online térben, abban is készségesen segítünk. Google ADS kampánymenedzsmentet és Facebook hirdetéskezelést egyaránt szolgáltatunk KKV-k számára.

Felhívjuk a figyelmet, hogy egy időben csak korlátozott számú partnerrel dolgozunk. Ezért kérjük megértésedet, ha adott esetben elutasítjuk az ajánlatkérést. De minden esetben adunk egy olyan időpontot, amikor el tudjuk készíteni az általad elvárt feladatokat is.