Szövegelünk

Szöveg szolgáltatások, tartalomkészítés

Szövegeljünk a tartalomkészítés és a szövegírás szolgáltatásról, röviden. A szövegírás a honlapkészítés kezdeti időszakában egyáltalán nem volt fontos tényező. Sokkal inkán olyan ma már porlepte dolgokra kellet figyelni mint a Page Rank, kulcsszó, minden áron linképítés. De a Google algoritmusának fejlesztésével a honlapkészítés is új irányt vett. Mára a tartalomkészítés, a webszöveg írás lett az elsődleges szempont.

Szövegírás szolgáltatás, tartalomkészítés webmarketing szakértők támogatásával.

Ma már minden online megjelenéshez elengedhetetlen a szöveg, abban az esetben, ha megfelelő online jelenlétet szeretnék biztosítani vállalkozásunk részére. Ráadásul, a szövegnek számos kritériumnak kell megfelelnie.

Elsődleges a relevancia, azaz egy adott honlap minden tartalma egymáshoz képes releváns tartalom kell, hogy legyen. De annak is nagy jelentősége van, hogy hány szóból áll egy adott szöveg, hogyan van tagolva, milyen a tördelése, mennyi címsort használunk és a címsorokban el van-e helyezve az adott tartalomra vonatkozó keresőszó, vagy keresőkifejezés.

Mindez azt jelenti, hogy ma már nem elég egy pármondatos, szabad szöveg, hanem pontosan megtervezett marketingszöveget kell elhelyeznünk a honlapunk minden oldalán annak érdekében, hogy a keresők jó helyezést adjanak az adott honlapoldalnak.

Szövegírás és szövegírás között is nagy a különbség, ezért a szövegíróknak többféle szolgáltatást kell nyújtania.

Szövegírás, tartalom készítés

De hogy még bonyolultabb legyen a tartalomkészítés, az sem mindegy, hogy egy adott honlap szövegezését hány szövegíró végzi el. Általában azt mondjuk, hogy egy honlapot egy szövegíró készítsen el, ám ennek ellentmond az, hogy a látogató, a potenciális későbbi partner, megrendelő, vásárló igényli a változatos szövegeket, hiszen így tartható fenn az érdeklődése.

Azaz a szövegírás stílusait is keverni kell!

Természetesen módszeresen, előre megtervezett módon. Éppen ezért a Szövegelünk.hu csapata általában arra is figyel, hogy egy adott Webszöveg írás, tartalomkészítés esetén a szövegírás változatos stílusában, ugyan hasonló, de mégis más legyen. Egy honlap teljes szövegezése egy szövegíró tollából sok esetben azt eredményezi, hogy a látogató beleun a hasonló mondatszerkezetekbe, szófordulatokba, és egész egyszerűen ezért hagyja el a honlapot. Ezért fontos a változatos szövegírás.

A Szövegelünk.hu az alábbi szövegírás szolgáltatás kínálattal várja megrendelőit

Tájékozódjon alaposabban a webszövegírásról cikkeinkből